FFW’s Finn Nielsen tildeles Sitecore's MVP Award – igen!

FFW’s Finn Nielsen tildeles Sitecore's MVP Award – igen!

Ricardo Osuna
AfRicardo Osuna
februar 14, 2018
Header of "Finn Nielsen Receives Sitecore MVP Award" blog

Vi er henrykte over, at vores Sitecore løsningsarkitekt, Finn Nielsen, for andet år i træk tildeles Sitecore-prisen, Most Valuable Professional (MVP), i kategorien Teknologi.

Sitecore’s MVP program anerkender individer, som konverterer deres ekspertise og passion for Sitecore’s teknologi, strategi og commerce til positive kundeoplevelser med konkrete resultater til følge. Her i prisens 12. år hylder Sitecore de mest aktive Sitecore-eksperter verden over, som deler deres viden med andre Sitecore partnere og kunder i online og offline fora. For FFW er det den perfekte start på et 2018, hvor især Sitecore® Experience Database ™ (xDB) kommer til at spille en stor rolle.

“Finn’s bidrag til Sitecore, og Sitecores fortsatte anerkendelse af det bidrag, betyder meget for os. Samtidig er det startskuddet på et 2018, hvor vi har fokus på rådgivning om brugen af Sitecore’s Experience Database til personalisering som led i konstant at fremme og udnytte vores kunders respektive forretningsmuligheder. Jeg ser denne her pris som Sitecore’s anerkendelse af, at FFW og vores folk er nogle af de dygtigste til netop det.” (Niels Krarup, General Manager DK)

Giv Finn et skulderklap, og hjælp os med at fejre ham og hans store engagement i Sitecore. Tillykke, Finn!